Get Adobe Flash player

Нова Колекция есен-зима 2017/18г.

Нова колекция есен-зима 2017/18г. с облекла за бременни и облекла за макси дами Рени Фешън, може да намерите в on-line магазина ни: www.renifashion.com и във фирмените ни магазините с дрехи за бременни и макси дами, както и в магазините на нашите представители.

Акцент в колекцията са изчистените модели панталони с прав, разкроен силует и тип цигара, както и едноцветни туники и блузи в актуалните за сезона пастелни цветове: т.синъо, всички нюанси на бордо, червено, кафяво, зелено и вечно практичните бяло, черно и сиво, и тн.........

Една от най-популярните материи за сезона е кадифето като моделите са стилни, допълнени с много бляскъви детайли, бродерии или кожени елементи.

При роклите и блузите ще видите модерните за сезона комбинации със специална украса: това могат да бъдат контрастно ушити копчета както и различни модели на дупки, басти, набори, с дантела, а мънистата и бродериите продължават да бъдат много разпространени, както и различни цветови съчетания, внасящи разнообразие в сивите студени дни.

Като тенденция при роклите и полите ще се акцентира на дължина до и под коляното, а материите са ефирни и стилни в красиви пастелни багри и принтове.

При връхните облекла, продължават тенденциите от предната зима, като се налагат свободните палта и пелерини, а класическото вталено палто отпада от модната сцена за сезона. Като много актуален за сезона е "милитъри" стила и двуредното закопчаване. Кожухът с косъм се завръща на модната сцена, заедно с голямите яки от вълна и дължина около и под коляното.

За дамите които работят в офис и им е необходим по официален тоалет, могат да го намерят в  съчетание от туника с панталон тип цигара, прав или разкроен силует. Също така подходящо съчетание за панталоните са едноцветни ризи или в съчетание с дискретно райе или каре.

 


нова колекция есен-зима с дрехи за бременни, нова колекция есен-зима с облекла за бременни, нова колекция есен-зима за бременни, нова колекция есен-зима за макси дами, нова колекция есен-зима за едри жени, модерни бременни,модерни мами през зимата,дрехи за бременни,дрехи за макси дами, панталони за бременни,панталони за макси дами,дънки за бременни,дънки за макси дами,туники за бременни,туники за макси дами,гащиризони за бременни,сукмани за бременни,рокли за бременни,рокли за макси дами,официални рокли за бременни,официални рокли за макси дами,поли за бременни,поли за макси дами,блузи за бременни,блузи за макси дами,ризи за бременни,ризи за макси дами,болера за бременни,болера за макси дами,жилетки за бременни,жилетки за макси дами,пончо за бременни,пончо за макси,пелерини за бременни,пелерини за макси,палта за бременни,палта за макси дами, нова зимна колекция дрехи за бременни,нова колекция облекла за бременни, нова зимна колекция за макси,нова зимна колекция дрехи за макси,макси мода есен-зима,дрехи по време на бременност.

 
Bulgarian English German Greek Russian

Facebook Image
В момента има 19 посетителя в сайта
Valid XHTMLValid CSS
102953
Днес538
Вчера524
Тази седмица1504
Този месец9114
AZ-JENATA.BG - Последни новини