Get Adobe Flash player

Нова колекция пролет-лято 2018 г. в магазин "РЕНИ" в гр Варна

Модна къща "РЕНИ", откри новия пролетно-летен сезон 2018 с дрехи за бременни, дрехи за кърмачки и дрехи за макси дами във фирменият си магазин в гр. Варна.

Точният адрес на магазина ни във гр.Варна е:

- ул"Георги Бенковски" No73 - карта

 

Тук ще можете да видите новата ни колекция пролет-лято с дрехи за бременни, дрехи за кърмачки и дрехи за макси дами.

Очакваме ви скоро!

Важно за всички наши клиенти, е че магазина ни на ул."Г. Бенковски" 73 ще работи от Понеделник до Събота, с почивен ден Неделя.

 

Работно време за магазина от 01.03.2016 г.

Понеделник - Събота от 10.00 до 19.00 ч.

Неделя - Почивен ден.

 

Приятно пазаруване!


Колекция за бременни Варна,колекция за макси дами Варна,магазин за бременни Варна, магазин за макси Варна, дрехи за бременни варна, дрехи за макси дами варна, макси мода варна, мода за бременни варна, облекла за бременни варна, облекла за макси дами варна, летни дрехи за бременни Варна, дънки за бременни варна, дънки за макси варна, летни облекла за бременни Варна, летни облекла за макси Варна, летни макси дрехи Варна, панталони за бременни Варна, туники за бременни Варна, сукмани за бременни Варна, летни блузи за бременни Варна, летни гащиризони за бременни Варна, рокли за бременни Варна, поли за бременни Варна, ризи за бременни Варна, жилетки за бременни Варна, летни клинове за бременни Варна, белъо за бременни варна, белъо за кърмачки варна, колани за бременни варна, колани за макси дами варна, сутиени за бременни варна, сутиени за кърмачки варна, панталони за макси варна, туники за макси варна, рокли за макси дами варна, поли за макси варна, блузи за макси варна, ризи за макси дами варна, жилетки за макси дами варна, нова колекция за кърмачки във Варна, дрехи за кърмене във Варна, облекла за кърмене във Варна..

 
Bulgarian English German Greek Russian

Facebook Image
В момента има 17 посетителя в сайта
Valid XHTMLValid CSS
102953
Днес538
Вчера524
Тази седмица1504
Този месец9114
AZ-JENATA.BG - Последни новини