Get Adobe Flash player

Условия за ползване

Условия за ползване на електронния магазин на Reni Fashion ®

Уебсайтът www.reni-fashion.com предоставя информация и възможност за онлайн поръчка, закупуване и доставка на продуктите, предлагани в електронния магазин дрехи за бременни и дрехи за макси дами. Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата, ограниченията и отговорностите им при използване на информацията и услугите в уебсайта, респективно електронния магазин.Всеки потребител, работещ със уебсайта е обвързан с правилата на настоящите общи условия от момента на влизане в уебсайта до напускането му. Reni Fashion ® гарантира за качеството на участващите в електронния магазин продукти.

На сайта Reni Fashion ® публикува информация относно:

1. информация за всеки продукт, описание на основните характеристики и реално изображение на всяка стока;

2. информация относно размерите на всички продукти спрямо Българският стандарт (BG);

3. продажната цена, като стойността на пощенските, куриерските или транспортните разходи, не са включени в цената на стоките, свързани с тяхната доставка;

4. информация за начините на плащане, доставка и изпълнение на договора;

5. правото на Потребителя както и условията при които може да се откаже от договора и условията, при които стоката може да бъде върната, с изключение на случаите, уредени от Закона за защита на потребителите;

6. При поръчки на стойност над 80 лв куриерските разходи са за сметка на Reni Fashion ®


Поръчка и Покупка

Поръчка може да се извърши от електронния магазин където има публикувани кратко и детайлно описание на продукта, снимка и цена. Посочената цена е за 1 брой в лева. Размерът който посочвате при избор и поръчка на продукт е размерът спрямо Българският стандарт(BG), а всички останали размери(EUR; UK; USA) са дадени за съпоставка и сравнение. В посочената цена на продукта не е включена цена за доставка и разходите по плащане, ако има такива. За да получи правото да извършва валидни заявки за закупуване на предлаганите в www.reni-fashion.com стоки, Потребителят трябва да попълни личните си данни в посочената регистрационна форма. Регистрацията е безплатна и има силата на договор за предоставяне на услуга.

След като сте добавили в пазарската кошница избраните от Вас продукти и натиснете бутона "купувам", ще бъдете прехвърлени на страница с формуляр, където да попълните: име, адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от потребителя поръчка, размерите си и данните за доставка.

Представител на Reni Fashion ® ще се свърже с Вас по телефона или по електронен път за окончателно потвърждаване на поръчката. Поръчки непотвърдени от Потребителя по телефон или е-мейл в рамките на 2 работни дни ще бъдат анулирани.

Поради специфичната конструкция на вашето тяло и различните материали от които се изработва всеки един модел дреха за бременни и дреха за макси дами, Ви съветваме да попълните данни за вашите лични мерки. Така при покупка в зависимост от избрания от Вас размер дреха и вашите лични мерки ние ще можем да ви помогнем в избора на точния размер дреха за Вас.

С изпращането на поръчка Вие се съгласявате с горепосочените условия със силата на договор. Нашите условията за поръчка, метод на доставка и плащане са съобразени с условията, посочени в Закона за защита на потребителите(ЗЗП).


Условия на Доставка и Плащане

Продуктите ни(облекла за бременни и облекла за макси дами) се доставят с куриерска фирма срещу наложен платеж или плащане по банков път до 7 работни дни от датата на поръчката. Доставки се извършват в работно време до всички населени места обслужвани от куриери Лео Експрес и Еконт Експрес. Закупеният от Потребителя продукт ще бъде доставен на посоченият адрес за доставка. Клиентът се задължава лично да приеме и заплати поръчаните продукти или да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Цената за доставка включва услуга наложен платеж, транспорт и опаковъчни материали.

За повече информация относно срока и цената на доставката до Вашия адрес, моля вижте тарифните калкулатори на куриерските служби с които работим:
Лео Експрес КАЛКУЛАТОР - или щракнете ТУК
Еконт ТАРИФЕН КАЛКУЛАТОР - или щракнете ТУК

Важно за всички наши клиенти е, куриерските услуги при доставка са с фиксирана цена от 4,6 лв, включително и таксата за наложения платеж, като цената е еднаква до адрес и до офис на куриерите!!!

 

Отказ на Доставка и Рекламации

Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти за бременни и продукти за макси дами в следните случаи:

1.видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;

2. цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55,ал.1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка, като ако желае да го стори няма право на възстановяване на разходите за транспорт.

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта продуктът трябва да е с прикачени етикети в оригиналната си опаковка, без следи от употреба(без следи от носене, пране и парфюми) или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.
Връщането се осъществява с предварително известие от Клиента по е-мейл, като прибавите и номера на поръчката и телефон за връзка с вас. Като отговор ще Ви бъде изпратен е-мейл с адреса на който да върнете продукта. Не се възстановява стойността на продукти които са били носени или не са върнати на нашият адрес в оригиналното си състояние.

При връщане, продукта трябва да бъде изпратен обратно до нас с пощенска или куриерска услуга която може да проследява пратките или ви предоставя разписка в която е посочен адрес на получателя. Всички пощенски или куриерски разходи са за сметка на клиента. След получаване на продукта обратно на нашия адрес, стойността на продукта (без първоначалните пощенски или куриерски  разходи и тези за връщане) ще Ви бъде изпратена чрез пощенски запис или куриер. За тази цел, моля изпратете ни трите си имена, телефон и адрес за доставка(според изискванията на Български Пощи и куриерските фирми).

Разходите по подмяна на дрехите са за сметка на клиента, с изключение на случаите, когато подмяната се е наложила по вина на Reni Fashion ®.

Приятно пазаруване в електронния магазин на Reni Fashion ®


Условия за ползване на електронния магазин на Рени Фешъндрехи за бременни и макси дами. Условия за ползване на онлайн магазина на Рени Фешънмода за бременни и макси дами. Електронен магазин Рени Фешън, онлайн поръчка за бременни,онлайн поръчка за макси, продукти за бременни, продукти макси дами, уебсайта Reni Fashion, онлайн дрехи за бременни, онлайн облекла за бременни, електронен магазин за дрехи за бременни, онлайн макси дрехи, онлайн макси облекла, онлайн големи размери, електронен магазин за бременни, електронен магазин за макси, онлайн покупка  за бременни, онлайн покупка за маски дами, поръчки за бременни, поръчки за макси, онлайн продукти за бременни, онлайн продукти за макси, покупки за бременни, стоки за бременни, покупки за макси, стоки за макси дами. Онлайн дрехи за бременни, онлайн облекла за бременни, електронен магазин за дрехи за бременни, онлайн макси дрехи, онлайн макси облекла, онлайн големи размери, електронен магазин бременни, електронен магазин за макси мода, електронен магазин дрехи за бременни. www.reni-fashion.com

 
Bulgarian English German Greek Russian

Facebook Image
В момента има 18 посетителя в сайта
Valid XHTMLValid CSS
102953
Днес538
Вчера524
Тази седмица1504
Този месец9114
AZ-JENATA.BG - Последни новини