Get Adobe Flash player

Бельо и колани за бременни и кърмачки.

Бельо и колани по време на бременността и след това

Сутиени за бременни и кърмачкиБременните трябва да носят сутиен още от самото началото на бременността. Поради факта, че гърдите увеличават обема си и нямат мускул който да ги придържа и да предотврати тяхното отпускане. Понеже единствените мускули които ги поддържат са гръдните е желателно да се правят упражнения с леки гирички.

Сутиенът за бременни и кърмачки трябва да е с дълбоки чашки и от естествена материя, без банели и да поддържа гърдите без да ги сплесква. Синтетичните сутиени дразнят кожата, напукват зърната и водят до натоварване на гръдните мускули.
Най-подходящите за тази цел са сутиените за кърмене, те са с подсилена долна част за оптимално придържане на натежалите гърди, без да оказва натиск върху тях, а ще можете и да го използвате и след раждането когато започнете да кърмите бебето.
________________________________________

Бикини за бременниОще през вторият месец от вашата бременност ще се уверите , че е невъзможно носенето на стегнати бикини. Не забисимо че в повечето случаи коремчето се оформя и започва да личи след 4-я месец, стегнатите бикини ще притискат матката ви още преди появата на коремчето. Дори коремът ви да е плосък тесните бикини ще оказват дискомфорт поради разширяването на таза по време на бременността. За да избегнете неудобството и болките в корема е препоръчително да се носят бикини тип боксерки или такива които да могат да се регулират в областта на коремчето, за да избегнете натиска върху матката и слабините.
На пазара има голямо разнообразие от дамски боксерки, както и специализирани по време на бременността, но си вземете такива от естествена материя, удобни и по свободни.
________________________________________
Колани за бременни

Коланите по време на бременността се препоръчват ако коремът ви е наистина много едър и ако ви действат облекчаващо. Добре е да се правят упражнения за коремните мускули, тъй като те са най-сигурния и естествено поддържащ колан. Ако сте раждали повече от два пъти коремната ви стена е отпусната, а ако очаквате близнаци или имате едър плод то е хубаво да имате допълнителна поддръжка чрез колан.
Коланът за бременни е много добра опора за гърба и кръста, като много важно условие е че не бива да ви притиска или стяга. При употребата на колана трябва да се чувствате удобно и комфортно.
Коланът е препоръчително да се слага в легнало положение, по-лесно е и така ще бъде най-полезен в действителност.

 


бременност,бельо за бременни, бельо за макси дами, бельо за кърмачки, сутиени за бременни, сутиени за кърмене, сутиени за кърмачки, бикини за бременни, бикини за макси дами, боксери за бременни, колани за бременни, колани за макси дами, подържащи колани за бременни, прашки за бременни.

 
Bulgarian English German Greek Russian

Facebook Image
В момента има 26 посетителя в сайта
Valid XHTMLValid CSS
102953
Днес539
Вчера524
Тази седмица1505
Този месец9115
AZ-JENATA.BG - Последни новини