Get Adobe Flash player

Средиземноморска диета

Средиземноморските храни полезни за забременяването!

Дамите които консумират средиземноморски тип храни, при подлагане на лечение за зачеване имат по-големи шансове да забременеят. Сто и шестдесет двойки били под наблюдение, като също така са били подложени и на лечение за плодовитост. С 50 % по-голяма вероятност за забременяване се наблюдавало при жените които са със средиземноморски режим на хранене или близък до него.

Учените сочат като най-важни храни: рибата, бобените растения, зеленчуците и растителните масла и рибата. Според тях жени с подобни хранителни навици имат в организма си по-големи количества витамин ББ и омега 6 мастни киселини които са в основата на женската плодовитост и забременяването. Много изследвания преди това показват, че приемането на витамин ББ от жени които имат проблеми със забременяването, до голяма степен увеличават възможностите им да бъдат майки.


 

 


забременяването, хранителни навици за бременни,диети за забременяване, шансове за забременяване, хранене при забременяване, витамини при забременяване, диети при забременяване, лечения за плодовитост, диети за плодовитост, храни за плодовитост. www.reni-fashion.com

 
Bulgarian English German Greek Russian

Facebook Image
В момента има 25 посетителя в сайта
Valid XHTMLValid CSS
102953
Днес539
Вчера524
Тази седмица1505
Този месец9115
AZ-JENATA.BG - Последни новини