Get Adobe Flash player

Какъв татко ще сте?

Бъдещият татко.

През всички тези 9 месеца цялото внимание на всички е насочено изцяло към майката. Никой не обръща внимание на бъдещият татко, макар че той също е част от семейството и има свои тревоги и притеснения. Каква е вашата мъжка половинка ще се опитаме да отгатнем сега?

Модерният татко

Той е постоянно по магазините и бута количката с една ръка, за да подбере най-модерните дрехи и аксесоари за себе си и бебето!

Ако половинката ви отделя голямо внимание на външността си, облича се по последни модни тенденции и не пести средства за това, може би до вас е един модерен корифей. С голямо желание ще разхожда бебето, хвалейки се пред приятели и колеги понеже бебето също няма да изостава по отношение на облеклото и външността. Най-вероятно няма да имате подкрепа при къпането и при смяната на пелените, защото таткото ще се притеснява да не се изцапат дрехите и обувките му.

Бъдете внимателни!

Този баща най-вероятно мисли само как да купи последен модел кенгуро или количка. Най-добре е да подтикнете половинката си да ви помага повече, защото при грижите за детето ще се нуждаете от по-голяма подкрепа и помощ


Нервният татко

Това е типът които постоянно настоява да ви помогне , но когато му дадете бебето панически ще избяга понеже няма да е сигурен какво да прави. Ако вашата половинка не смее да гушне детето и се върти безпомощен около вас и е много притеснен да не нарани малкото човече, то най-вероятно вие си имате нервен татко.

Тези мъже лесно преодоляват състоянието си когато ги ангажирате повече по отношение на детето. Давайте му повече задачи и оставяйте таткото да се оправя сам, не зависимо че може би има по-лесни начини нещата да бъдат свършени.

Таткото който е много сръчен

Никога може половинката ви да не е обличал костюм с вратовръзка, но с голямо желание ще сглоби креватчето на вашето бебенце. Само да е необходимо да се поправи нещо е насреща, и има всякакви инструменти. Понякога този татко е толкова съсредоточен в работата си , че не чува когато бебето плаче.

Внимавайте – „сръчният татко“ по навик следва различни указания докато сглобява или поправя нещо, за това след раждането той ще има нужда от повече кураж и напътствия.

Любещият татко

Съпруга ви, приготвя за вас здравословна закуска, прави масаж на краката ви и дори разказва приказки на бебето по време на цялата бременност. Той ви обожава!

Ако са се грижили за вас като принцеса, то това ще продължи и след раждането на детето. На този тип татко трябва да му се обясни, че нещата ще са доста по различни след раждането .Не зависимо от това колко го обичате вече няма да успявате да го дарявате с това внимание с което досега е бил засипван, защото бебето ще е на първо място и ще отнема голяма част от времето ви. Обяснете на половинката си, че не трябва да ревнува и че това не е нарочно от ваша страна. За да запазите добрата атмосфера на дома си опитайте се веднъж на 10-на дни да оставате сами с таткото без бебето, за да поддържате романтиката помежду си.

Таткото който е загрижен

Този тип бащи са готови да се грижат за бебето още от деня на изписването. Ако детето има нужда от смяна на пелените той веднага се отзовава, дори ако бебето плаче през нощта той ще стане и ще му пее приспивни песни ако е необходимо. Винаги ще сте подкрепяни и ще можете да разчитате на подкрепа и разбиране от своята половинка. Това е така нареченият перфектен баща. Въпреки всичко е необходимо да го контролирате защото бащините инстинкти не са като майчините

Мързеливият татко

Това е типът татко който винаги ще намира извинение когато го помилите за някаква помощ. Не можете да разчитате, че ще нахрани бебето или ще го изкъпе, но в кризистни ситуации можете да разчитате на него. Най-вероятно като малък са правили всичко за него, ето причината поради която ще очаква същото и от вас. Трябва да обясните на таткото, че трябва да действате като екип за да ви бъде по-лесно да се справяте с бебчето.бъдещия татко,бъдеща мама, модерен татко, нервен татко, сръчен татко, любящият татко, загриженият татко, мързеливият татко, добър татко, www.reni-fashion.com.

 
Bulgarian English German Greek Russian

Facebook Image
В момента има 17 посетителя в сайта
Valid XHTMLValid CSS
100299
Днес160
Вчера465
Тази седмица2170
Този месец9142