Get Adobe Flash player

Малката черна рокля - бижуто в гардероба

Малката черна рокля – обикновена и в същото време гениална, е задължителна част от гардероба на всяка себе уважаваща се жена. Тази дреха не спира да бъде актуална и желана вече 80 години.


Изчистена, практична и оптически издължаваща силуета,не напразно малката черна рокля става “евъргрийн” в модните класации. Тя дава чувство за комфорт и ви прави стилни, без значение каква фигура имате, на колко години сте, с какво се занимавате и какъв е социалният ви статус. Ако не сте сигурна как точно да се облечете на светско събитие, коктейл или фирмено парти, винаги може да посегнете към неостаряващата хубост на тази дреха. Шанел е отбелязала силата и непреходността на тоалета, казвайки, че “малката черна рокля трябва да присъства в гардероба на всяка жена”.
Предимството на черния цвят е, че той има различни послания и настроения. Можете да бъдете предизвикателна, стилна и съблазнителна. Дори скромна.
Малката черна рокля може да разнообразите с широк колан в същия или ярък цвят, с изискан шал около раменете или красива брошка. Не се страхувайте да експериментирате - комбинацията черно и червено е не по-малко въздействаща. Например, черното бижу и червени обувки и чанта, акценти червен лак и червило в същия цвят. Не е задължително вашата черна рокля да е с права кройка. Асиметрични или по-къси модели имат същото магично въздействие.
Важно е да откриете Своята малка черна рокля, с която да бъдете неотразима по всяко време!

 

 

 

 

 


черна рокля за бременни,черна рокля за макси дами,рокли за бременни, рокли за макси дами,стилни бременни,стилни макси дами, модерни бременни, красиви бременни, модерни макси дами, вечерни тоалети за бременни, вечерни тоалети за макси, официални рокли за бременни, официални рокли за макси дами. www.reni-fashion.com

 

 
Bulgarian English German Greek Russian

Facebook Image
В момента има 42 посетителя в сайта
Valid XHTMLValid CSS
102953
Днес539
Вчера524
Тази седмица1505
Този месец9115
AZ-JENATA.BG - Последни новини