Get Adobe Flash player

Лекарите препоръчват раннна бременност.

Ранна бременност

Всички акушери са на мнение, че жените трябва да раждат до 35 години, защото от друга страна могата да останат без деца. Според мненията в лекарските среди зачеването на дете е най-подходящо да бъде между 20 и 35 годинишна възраст. След тази възрастова граница рисковете се увеличават и може да се получат различни усложнения и нежелани ефекти.

Акушеро-гинеколозите са притеснени от нарастващата тенденция жените да стават майки в по-късен стадий, най-вече заради стремежа си да получат подходящо образование и да имат добра кариера. Цялата лекарска гилдия са на мнение дамите разумно да планират раждане на дете в по-ранен стадий, да изградят здраво потомство, за да нямат проблеми с детското развитие като синдром на Даун и включително и хипертония.

Медиците отбелязват, че колкото жената е по-възрастна и особенно ако е над границата от 35 години, толкова по-бързо се понижават качествените яйцеклетки в яйчниците и шансът за изкуствено осеменяване намалява драстично от 30% на 5%, независимо от развитието на технологиите.

 

 

 

 

 

 


ранна бременност, изкуствено забременяване,бременност, млади родилки, млади бременни жени, ставам майка. www.reni-fashion.com

 

 

 
Bulgarian English German Greek Russian

Facebook Image
В момента има 21 посетителя в сайта
Valid XHTMLValid CSS
102953
Днес538
Вчера524
Тази седмица1504
Този месец9114
AZ-JENATA.BG - Последни новини