Get Adobe Flash player

Модни тенденции пролет-лято 2016

Великолепието в ярки цветове

Колекциите от сезон пролет/лято 2016 се сливат на деликатни пастелни и изцяло ярки цветове. Всички модели в новият сезон са невероятни, независимо дали са едноцветни от горе до долу или са в различни краски и комбинации.

Като разбира се топ тенденцията са флоралните мотиви и краски в най-разнообразни принтове и дизайни.

Най-популярен този сезон е жълтият цвят във всичките му нюанси, наситеният син цвят е на следващо място в колекциите на всички известни модни диктатори. Някои от тях се доверяват и на червеното, а повечето използват цялата палитра от цветове което предава ведро настроение, що се отнася до цветовете. Виолетовото и ментовото са едни от пастелните нюанси през сезона, те са символ на хармоничността и спокойствието. Всичко това се допълва и от класиката бяло и черно както и тяхната комбинация.

Комбинирайте смело всякакви цветове, дори и да не си подхождат, важното е да са в ярки тоналности и да ви подхождат.

Вижте тренда във всичките негови нюанси в галерията.

 


модни тенденции за бременни, флорални мотиви за бременни,модели за бременни,модели за макси,макси мода, модерни бременни, модни къщи за макси дами, модни къщи за бременни,световна мода за бременни, модни тенденции за бременни,модни тенденции за макси дами,ярки цветове за бременни,ярки цветове за макси дами. www.reni-fashion.com

 

 

 
Bulgarian English German Greek Russian

Facebook Image
В момента има 35 посетителя в сайта
Valid XHTMLValid CSS
102953
Днес539
Вчера524
Тази седмица1505
Този месец9115
AZ-JENATA.BG - Последни новини